» “Kjo është e mirë, apo jo?”- Telashe për Trump, gruaja ngre akuza: Jeffrey Epstein më prezantoi para Presidentit të SHBA kur isha vetëm 14-vjeçe

“Kjo është e mirë, apo jo?”- Telashe për Trump, gruaja ngre akuza: Jeffrey Epstein më prezantoi para Presidentit të SHBA kur isha vetëm 14-vjeçe

Donald Trump është një dëshmitar i mundshëm i ngjarjeve të abuzimit të Jeffrey Epstein, pasi një grua pretendon se ky i fundit e kishte prezantuar atë para Presidentit të SHBA.

Gruaja, e cila nuk është identifikuar, pretendon se kur ishte 14-vjeç, miliarderi e çoi në Mar-a-LAgo, ku i tregoi asaj Donald Trump. Epstein, sipas saj, e zgjodhi, atë e çoi para Trump dhe i tha: “Kjo është e mirë, apo jo”?

Nuk ka informacion nëse Trump e dinte që ajo ishte e mitur.

360grade.al

farma
Ulërima e Xhunglës shqiptare, kafshime dhe kurthe dhe…

Të tjera