» Kryemadhi: Motivim i jashtëzakonshëm për mua, energjia juaj

Kryemadhi: Motivim i jashtëzakonshëm për mua, energjia juaj

Motivim i jashtëzakonshëm për mua, energjia juaj.

Kryefjala e LSI-së janë të rinjtë! Qeverisja e nesërme do të fillojë me ju. Çdo problem i zgjidhur për të rinjtë është një ditë më e mirë për të gjithë Shqipërinë.

Nuk mund të ketë të ardhme tjetër për të rinjtë e këtij vendi përveçse atdheut të tyre.

360grade.al

farma
Ulërima e Xhunglës shqiptare, kafshime dhe kurthe dhe…

Të tjera