» Mbretëria ime është shpirti im. Atje ulem e pushoj, por…

Mbretëria ime është shpirti im. Atje ulem e pushoj, por…

Nga Zana Tako

Mbretëria ime është shpirti im. Atje ulem e pushoj, por shpirtin tim dot nuk e urdhëroj, sepse është i lirë, nuk e njeh robërinë.
Mendoj kur ec ku ta ve këmbën të mos bëhet pis, e zgjedhja është e gjatë, ka shumë pak vend të pastër. Por ia vlen mundimi, se gjatë kohës së zgjedhjes punon arsyeja, zhvillohet mendimi, vihet në lëvizje zgjedhja. Komunikimi nuk është më me pisllëkun por me ndjenjën dhe arsyen, të cilat i japin fuqi shpirtit të zgjedhë e të mos bëhet pis.
Ndalem të shoh e të marr frymë në qetësi. E gjatë është udha për tek Ti moj Dashuri.

L'immagine può contenere: 1 persona, persona seduta

360grade.al

farma
Ulërima e Xhunglës shqiptare, kafshime dhe kurthe dhe…

Të tjera