» Situata e fëmijëve të infektuar me COVID-19 në Shqipëri

Situata e fëmijëve të infektuar me COVID-19 në Shqipëri

Epidemiologia e Institutit të Shëndetit Publik (ISHP), Marjeta Dervishi, tha sot, se një bebe është rasti i parë i shtrimeve për shkak të COVID-19 në Shqipëri. Ajo tha se foshnja 2 muajsh dhe nëna e saj janë shtruar me shenja klinike të COVID-19 kryesisht temperaturë, dhe janë në monitorim të plotë nga pediatri në gjendje të stabilizuar.

Teksa theksoi se rasti i foshnjës 2-muashe me COVID-19 është i pari në Shqipëri kur një fëmijë paraqitet me shenja klinike dhe shtrihet në spital, pasi siç shpjegoi në përgjithësi rastet e fëmijëve tek ne kanë shkuar mirë.

360grade.al

farma
Ulërima e Xhunglës shqiptare, kafshime dhe kurthe dhe…

Të tjera