» Fshati në Patos nën frikën e vjedhjes, hajdutët u marrin shpendët dhe bagëtitë

Fshati në Patos nën frikën e vjedhjes, hajdutët u marrin shpendët dhe bagëtitë

Banorët e fshatit Dukas Çobas të bashkisë Patos denoncojnë ditën e sotme vjedhjet në këtë fshat si shpendë dhe bagëti.

Prej 3 javësh ata janë nën terror nga vjedhjet nga persona të pa identifikuar.

Hajdutët në këtë fshat, i favorizojnë edhe shtëpitë e braktisura, pasi të rinjtë janë në emigracion.

Shtëpitë janë lënë të mbyllura së bashku me orenditë shtëpiake

Ndërkohë, banorët kanë bërë denoncime të shumta në polici, por deri më tani nuk ka anjë masë të marrë.

/Ora News.tv/

360grade.al

farma
Ulërima e Xhunglës shqiptare, kafshime dhe kurthe dhe…

Të tjera