» Rrëfimi tronditës për aktorin e njohur: Më dha bekimin të shkoja me gruan e tij, ata s’e kanë problem

Rrëfimi tronditës për aktorin e njohur: Më dha bekimin të shkoja me gruan e tij, ata s’e kanë problem

Will Smith është një ndër aktorët më të njohur në botë.

Ashtu si dhe gruaja e tij Jada, me të cilën është martuar vitë më parë dhe me të cilën ka dy fëmijë.

Martesa e tyre ka rezistuar për pothuajse tri dekada, gjë që në Hollivud është e rrallë.

Por, shpesh në media ka pasur raportime se ata kanë një marrëdhënie të “hapur”, dhe mund të shkojnë me meshkuj dhe femra të tjera.

Ky pretendim është forcuar pas një dëshmie tronditëse të këngëtarit August Alsina.

27-vjeçari pretendon se ka pasur një marrëdhënie me Jadan, pasi u njoh me të nëpërmjet të birit të dy aktorëve të njohur, Jaden.

Ai thotë se kaloi pushimet me familjen Smith dhe ka marrë bekimin e Ëill, për të shkuar me gruan e tij.

Sipas këngëtarit, Smith i kishte treguar transformimin e martesës së tyre në një “partneritet” për jetë, dhe ia kishte “dhënë bekimin” që të lidhej me gruan e tij.

360grade.al

farma
Ulërima e Xhunglës shqiptare, kafshime dhe kurthe dhe…

Të tjera