» Do të prezantonte projektin përpara kolegëve, në projektor shfaqet gruaja e tij me të dashurin e saj

Do të prezantonte projektin përpara kolegëve, në projektor shfaqet gruaja e tij me të dashurin e saj

Nje histori sa jo e bukur por edhe aq gazmore i ka ndodhur një burri i cili do të prezantonte projektin për të cilin kishte punuar aq shumë kohë përpara kolegëve dhe stafit të kompanisë ku ai punonte.

Por një ndodhi e pakëndëshme kishte ndodhur, pasi në kartën e memories ku ai kishte ruajtur projektin e tij, gjithashtu dhe bashkeshortja e vetë kishte ruajtur disa foto dhe video shumë private me… të dashurin e saj!

Ishte shumë e sikletshme, dhe na u desh të qendronim për disa minuta të heshtur ndërsa shikonim kolegun tonë që largohej nga zyra me kokën ulur dhe pa thënë asnjë fjalë. 

Ai e la laptopin aty dhe nuk u duk më në zyre” – shprehet nje koleg i tij.

360grade.al

farma
Ulërima e Xhunglës shqiptare, kafshime dhe kurthe dhe…

Të tjera