» “Turi” s’u hoq nga vlerësimi? Dalin përgjigjet e testit të Gjuhës dhe Letësisë: Vetëm 760 maturantë kanë marrë notën 10-të

“Turi” s’u hoq nga vlerësimi? Dalin përgjigjet e testit të Gjuhës dhe Letësisë: Vetëm 760 maturantë kanë marrë notën 10-të

Ditën e sotme ministria e Arsimit ka publikuar rezultatet e testit të provimit të Gjuhë Letërisë për maturantët.

Duke iu referuar rezultateve me notën 10 janë vlerësuar vetë, 2.45% ose 760 maturantë, ndërsa 3.11% janë mbetësa.

Sakaq, Ministria e Arsimit deklaroi se do të hiqte nga vlerësimi përfundimtar pyetjet që ngallën debat dhe për shumë maturantë ishin absurde. Por mesa duket nuk e ka bërë këtë dhe kjo edhe duket në rezultatet e maturantëve.

“Nuk është hequr asnjë pyetje. Ajo ka funksionuar shumë mirë dhe në përputhje me nivelin e vështirësisë që ka pasur”, raporton një burim për Report TV.

Kliko këtu: REZULTATET

360grade.al

farma
Ulërima e Xhunglës shqiptare, kafshime dhe kurthe dhe…

Të tjera