» Matura Shtetërore, publikohen notat e provimit të gjuhës dhe letërsisë

Matura Shtetërore, publikohen notat e provimit të gjuhës dhe letërsisë

Publikohen notat e provimit të gjuhës dhe letërsisë për maturantët.

Ky provim solli edhe reagimin e fortë të nxënësve të cilët thanë se kishte pasaktësi dhe mjaft probleme në formulim.

Madje ata u organizuan në protesta për të kërkuar sqarim, dhe rivlerësim për pyetjet që sipas tyre nuk kishin lidhje me njohuritë e marra.

Nuk dihet si do jetë reagimi i tyre pasi të shohin rezultatet.

Ministria e Arsimit ka deklaruar se do merren parasysh kërkesat e maturantëve, duke rishikuar disa pyetje.

Për të parë notat klikoni KËTU

360grade.al

farma
Ulërima e Xhunglës shqiptare, kafshime dhe kurthe dhe…

Të tjera