» Zbulohet e “vërteta” e kontratës së Bashës me rusët (VIDEO)

Zbulohet e “vërteta” e kontratës së Bashës me rusët (VIDEO)

Gazetari Bledian Koka në emisionin 360gradë thotë se nuk ka një kontratë të drejtpërdrejtë të Bashës me Nick Muzin.

“Kompania Binata Trade, ka bërë marrëveshje me kompaninë tjetër me Nick Musin, dhe ka lidhur marrëveshje për llogari të Partisë Demokratike.  Nuk ka llogari të drejtëpërdrejtë të Pd me Nick Muzin, por kompania (Binata Trade) e ka bërë këtë lobim”, deklaroi Koka.


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera