» Shokuese/ Nusja i helmoi nënën dhe djali nuk foli, tani ai… (foto)

Shokuese/ Nusja i helmoi nënën dhe djali nuk foli, tani ai… (foto)

Olti Lami, bashkëshorti i Marjana Cmetës, e cila është arrestuar sot në Kamëz, si e dyshuar për vrasjen me fotoksinë të mamasës së tij dhe vjehrrës së saj, LIrije Lami, duket se e ka përjetuar vërtet rëndë vdekjen e nënës së tij.

Në fakt, në profilin e tij në Facebook, Lami ka publike  fotografi të shumta me të ëmën, madje tepër prekëse duket edhe një telefonatë e ndërprerë, ku në sfond të celularit duket mamaja e tij, Lirije Lami.

Duket se Olti Lami ka ditur apo ka aluduar për diçka, pavarësisht se vdekja e mamasë së tij ishte paraqitur vjet si e ndodhur për shkaqe natyrore dhe madje krimi dyshohet se nuk ishte kallëzuar as nga babai i tij dhe bashkëshorti i viktimës, Agim Lami, i cili është arrestuar.

Në fakt Olti Lami shkruan me fjalë mjaft prekëse në profilin e tij: “E vërteta rrugën e ka të gjatë, por vjen, mom”.


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera