» Luftë me kancerin/ Mjekët i heqin penisin, ja veprimi që bën djali

Luftë me kancerin/ Mjekët i heqin penisin, ja veprimi që bën djali

Kanceri është sëmundja më shkatërruese. Ajo merr pjesë trupi në disa raste, por shpesh ajo merr edhe jetën e të diagnostifikuarit.

Një rast vjen nga Britania dhe është një histori e shkruar nga Fox Neës Channel ku flet për një djalë 25 vjeçar i cili është diagnostifikuar me kancer. Djali deri tani ka bërë 5 operacione dhe kanë dale me sukses. Ky është operacioni i tij i fundit, por mjekët i kanë kerkuar që ti heqin penisin.

Dale Clarke e pranoi këtë pasi e shikon jetën më të rëndësishmë. Por edhe pse mjekët do i heqin penisin Clarke ka vendosur të martohet. Edhe e dashura e tij është dakort me këtë vendim.

Luftë me kancerin/ Mjekët i heqin penisin, ja veprimi që bën djali


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera