» I riu shqiptar po bënte garë me kal në mes të rrugës, përplaset keq me një… (360video)

I riu shqiptar po bënte garë me kal në mes të rrugës, përplaset keq me një… (360video)

Gjërat kanë shkuar shumë keq për djalin në video, i cili kishte dalë në mes të rrugës dhe po bënte garë me një makinë.  Ai nuk e dinte që kuajt reagojnë keq ndaj sinjaleve rrugore, dhe për këtë gjë pati një aksident të pakëndshëm.

Ndiqni videon më poshtë për të parë si rrodhën ngjarjet.


360grade.al


Zheji: “E dashur Rea, je adresuar gabim, mos lejo të të bëjnë pjesë të lojës politike! …”

Të tjera