» 360 Gradë/ Bejdo Malo: Në komisariate përdorët dhunë dhe pse nuk deklarohet

360 Gradë/ Bejdo Malo: Në komisariate përdorët dhunë dhe pse nuk deklarohet

Në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, gazetari Bejdo Malo u shpreh se në të gjitha komisariatet e policisë përdoret dhunë.

Malo: Të gjithë ata që kanë një ndalim qoftë edhe 4 orë në polici, përdoret dhunë nga policia. Në policinë shqiptare përdoret dhunë me të gjithë të ndaluarit. Të gjithë ata që janë ndaluar kanë shenja të rrahurash. Ka një paaftësi profesionale.

360grade.al

Do të vijë Dita që “ata” do bien në gjunjë dhe do t’përloten, por …

Të tjera