» Skandalet e VIP-ave, veshjet që i kanë zbuluar gjithçka (FOTO)

Skandalet e VIP-ave, veshjet që i kanë zbuluar gjithçka (FOTO)

ncidentet e yjeve janë të shumta dhe sigurisht vëmendja e mediave të huaja, është e madhe në raste të tilla.

Është e vështirë që të mos pësosh ndonjë incident me këto veshje. Yjet e kanë gjithmonë e më të sikletshme që të dalin në publik me rroba të hapura ose tepër ekspozuese.

Kjo ka bërë që të shtohet numri i incidenteve sidomos në tapetin e kuq.

 

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…

Të tjera