» Rudina Hajdari: Këta dështuan. U tërhoqën në momentin e fundit

Rudina Hajdari: Këta dështuan. U tërhoqën në momentin e fundit

Deputetja e opozitës parlamentare, Rudina Hajdari deklaron se partitë u tërhoqën në momentin e fundit.

“Këta nuk duan tia dinë për shqiptarët. Kjo është e trishtë. Ambasada amerikane vjen në këtë ndërtesë për të negociuar vetëm se duan interesin e shqiptarëve por ata ia mbyllën derën edhe ambasadës dhe popullit. I thanë se nuk janë gati për një marrëveshje. U tërhoqën në momentin e fundit.”

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…

Të tjera