» Rikthehet Covid-19 në Mat, dalin pozitivë 6 kontaktet e një të moshuare që është shtruar në Tiranë

Rikthehet Covid-19 në Mat, dalin pozitivë 6 kontaktet e një të moshuare që është shtruar në Tiranë

Mati është futur sërish në zonat e prekura nga Covid-19. Aktualisht janë shfaqur 6 raste të reja në Njësinë Administrative Rukaj në Bashkinë e Matit.

BalkanWeb citon burime pranë NjKVSH Mat, se këta persona janë kontakt i të moshuarës që ndodhej në spital në Tiranë, e cila rezultoi pozitive 2 ditë më parë.

Nisur nga kjo, janë marrë ditën e djeshme 10 tamponë për analiza, nga të cilat 6 kanë rezultuar pozitivë. Të gjitha rastet janë pa shenja klinike dhe kanë marrë udhëzimet e nevojshme nga personeli shëndetësor.

Po ashtu, vazhdon hetimi epidemiologjik duke gjurmuar kontaktet e dy familjeve që janë infektuar me Covid-19.

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…

Të tjera