» 360 Gradë/ Gjokutaj: SHBA dhe BE e kanë provën e pazarit nga politika

360 Gradë/ Gjokutaj: SHBA dhe BE e kanë provën e pazarit nga politika

I ftuar në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, avokati Genc Gjokutaj ambasadorja e SGBA-së e ka provën e pazarit politik.

Gjokutaj: Ambasadore të tillë që flet kaq hapur dhe jo me gjuhë diplomatike, tregon se SHBA dhe BE e kanë provën e pazarit në Shqipëri. Dhe ky pazar bëhet nga politika, dhe më së shumti dirigjohet nga one man show që është kryeministri ynë. 

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…

Të tjera