» Vasili: Mos ju bindni, bëjeni faljen e Bajramit

Vasili: Mos ju bindni, bëjeni faljen e Bajramit

MOS JU BINDNI,BEJENI FALJEN E BAJRAMIT!!

Edi Rama me 1500 police sup me sup dhunoi te djelen me 17 maj te gjitha rregullat e pandemise per te prishur Teatrin.

S’mund te guxoje te ndale Faljen e Bajramit.

S’ka dy pale rregulla nje pale per popullin nje pale per Edi Ramen.

Akti Nornativ ka zero vlere, se zero e beri vete Edi Rama.

MOS JU BINDNI!!

KY ESHTE MASHTRIM S’KA ASNJE LIDHJE ME PANDEMINE!!

KY ESHTE GJYNAH QE S’KA FALJE!!

BESIMTARE MYSLYMANE BEJENI FALJEN E BAJRAMIT !!

360grade.al

farma
Do të vijë Dita që “ata” do bien në gjunjë dhe do t’përloten, por …

Të tjera