» Emri/ Furnizonte me kokainë dhe marijuanë qytezën, arrestohet 20 vjeçari. Policia nisi dyshimet pasi…

Emri/ Furnizonte me kokainë dhe marijuanë qytezën, arrestohet 20 vjeçari. Policia nisi dyshimet pasi…

Ai shiste drogë në Scicli, një treg i lulëzuar i cili ka tërhequr vëmendjen e policisë lokale të Tenenzës.

carabinieri_scicli-625x350

Artur Lecini, një 20 vjeçar shqiptar banues në Scicli për vite me radhë, u arrestua për paraburgim për trajtimin e drogës.

Ardhja dhe shkuarja e klientëve nga shtëpia e të riut, tërhoqën vëmendjen e policisë, derisa mbrëmjen e shkuar 20 vjeçarit iu krye një kontroll personal dhe shtëpiak.

Gjatë kërkimeve të policisë u bë e mundur gjetja e rreth 100 gram kokainë të pastër dhe rreth 20 gram marihuanë.

Droga, e cila u sekuestrua dhe do t’i nënshtrohet analizave të mëvonshme, do të kishte dhënë mbi pesë mijë euro në sheshin e drogave.

I riu, tashmë i ngarkuar me precedentë specifikë, u arrestua dhe u dërgua në burgun e Noto.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera