» Nga shitja e qumështit me qese, tek burgu i arinjve/ Këto gjëra vërtetojnë se Kanadaja është vend unik

Nga shitja e qumështit me qese, tek burgu i arinjve/ Këto gjëra vërtetojnë se Kanadaja është vend unik

Kanadaja njihet si një nga vendet më të veçanta në botë dhe kjo për shumë arsye.

Përveç jetesës së mirë, njerëzit aty kanë edhe disa sjellje që i veçon nga pjesa tjetër e botës.

Për shembull në Kanada mund të gjesh burg për arushat polarë, një pistë për uljen e alienëve, apo të blesh qumësht në qese plastike. Më po ashtu ju sjellim një galeri me foto që shpjegon gjërat e veçanta të Kanadasë që e dallojnë nga shumë shtete.

Ata e shesin qumështin në qese.

Ata janë tmerrësisht të sjellshëm

Arsyeja pse ata janë kaq të sjellshëm, është sepse patat e tyre janë kaq të pasjellshme.

Targa e territoreve veriperëndimore të Kanadasë është në formën e ariut polar.

Ka një zonë në rajonin e Gjirit Hudson që ka më pak gravitet se pjesa tjetër e planetit.

Kanadaja ka më shumë liqene se pjesa tjetër e botës bashkë- 60% e liqeneve të botës gjenden në këtë vend.

Kanadaja ka burgun më të vogël në botë, në Rodney, Ontario.

Në Kanada, ju do të gjeni qytetin më të gëzuar në botë.

Në Kanada, ju do të gjeni qytetin më të gëzuar në botë.

Kanadezët marrin frymë, hanë dhe jetojnë në hokej, por nuk është sporti i tyre kombëtar. Ai kombëtari është lakrosse.

Santa Claus është Kanadez. Ndoshta kjo është arsyeja pse veshja e tij është kryesisht me të kuqe dhe të bardhë!

Kanadaja është vendi më i arsimuar në botë.

Ajo ka burgun e vetëm për arinj në botë

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera