» “Teatri” mblidhen 13 mije firmat a para në peticion. Protesta sot zhvendoset para SPAK

“Teatri” mblidhen 13 mije firmat a para në peticion. Protesta sot zhvendoset para SPAK

Plot 13 mijë firma janë arritur të mblidhen brenda 24 orëve të fundit për peticionin që kërkon rindërtimin e Teatrit Kombëtar ku ishte dhe si ishte.

Dje Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit ishte sërish në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” në protestën e radhës.

Ata kërkojnë hetim për mësymjen në Teatrin Kombëtar të forcave RENEA dhe shembjen e Teatrit më 17 maj.

Peticioni kombëtar që do të shpërndahet në gjithë Shqipërinë, me qëllim rindërtimin e teatrit ku ishte dhe siç ishte duke ruajtur identitetin e tij.

Sot në orën 11:00 do të jenë para SPAK për të nxitur prokurorinë e Posacme të nisin hetimet.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…


mektrin


mektrin

farma


Tirana Bank


greencoast


e-albania

Të tjera