» Mjeshtri i madh Mirush Kabashi në karrige me rrota pas mbarimit të radioterapisë

Mjeshtri i madh Mirush Kabashi në karrige me rrota pas mbarimit të radioterapisë

Mjeshtri i madh Mirush Kabashi prej dy vitesh vuan nga një sëmundje e rëndë.
Ndërkohë që ditën e sotme është publikuar një foto e tij ku ai shfaqet me karrigen me rrota.

Foto-ja është publikuar nga Oriela Cano në një spital privat, pasi ka përfunduar radioterapinë.

Një muaj më parë ai festoi 72 vjetorin dhe i urojmë sa më shumë shëndet këtij mjeshtri të madh.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera