» FOTO LAJM-Ja si do jetë Butrinti në mandatin e tretë të Rilindjes

FOTO LAJM-Ja si do jetë Butrinti në mandatin e tretë të Rilindjes

Në rrjetet sociale vijon ironia. Shembja e teatrit Kombëtarë ka sjell debate të shumta në rrjet, por mbi të gjitha zhgënjim në sytë e publikut ndaj qeverisë së drejtuar nga një “artist”, i cili në vend të artit dhe historisë së artit në vendin tonë, kërkon ndërtimin e kullave. Dhe këtë ambicie e zhvillon përmes dhunës policore në orën 4:30′ të mëngjesit, ndaj artistëve dhe qytetarëve të cilët ishin në krah të artistëve që kërkonin mbrojtjen e Teatrit Kombëtar, si një simbol i historisë së vendit tonë kur dhjetra vite me rradhë u ngjitën në skenë një dyzinë aktorësh që i dhanë jetë artit shqiptarë, i cili tashmë do të gëzojë kulla në kurrizin e tij.

Në këtë prizëm vjen dhe foto e mëposhtëme, ku jepet vizioni i të ardhmes në Shqipëri me “artistin” e rilindjes në krye.

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…

Të tjera