» Klubet votojnë në unanimtet pro projektit “Restart”! Rifillimi i Premier League duket në udhë të mbarë

Klubet votojnë në unanimtet pro projektit “Restart”! Rifillimi i Premier League duket në udhë të mbarë

Klubet e Premier League kanë votuar në unanimitet projektin “Restart”, duke pranuar protokollin që lejon rinisjen e stërvitjes, ndonëse me grupe të vogla. Një hap i vogël, por shumë i rëndësishëm drejt rinisjes së kampionatit, që në Angli shpresojnë ta rifillojnë në mesin e muajit të ardhshëm.

Pas një konsultimi mes lojtarëve, trajnerëve, mjekë klubesh, virologëve dhe qeverisë, protokolli arrin të garantojë sigurinë e të gjithëve dhe tani shpresa është që Premier të rifillojë. Pas kësaj përballjeve, vjen hapi i radhës, protokolli në të cilin do mund të ketë kontakt fizik në stërvitje dhe do mund të zhvillohen ndeshjet brenda grupit.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera