» Peshqiri i legjendës së ”Los Angeles Lakers”, shitet në ankand për 33 000 dollarë

Peshqiri i legjendës së ”Los Angeles Lakers”, shitet në ankand për 33 000 dollarë

Peshqiri që legjenda e ”Los Angeles Lakers”, Kobi Brajant, kishte me vete kur mbajti fjalimin përshëndetës, pas ndeshjes së tij të fundit në NBA, më 13 prill të vitit 2016, u shit 33 000 dollarë.

Sipas CNN, blerësi është një tifoz i zjarrtë i ”Lakers” dhe ai ka koleksionin më të madh të memorialeve.

Ai ëndërron të krijojë muze për LAL në Kaliforninë e Jugut.

Kur Brajant u largua nga vendi pas fjalimit të tij përshëndetës, njëri nga tifozët ia mori peshqirin që e mbante mbi supet e tij.

Të njejtin vit, tifozi e shiti peshqirin në ankand për 8 365 dollarë.

Dje, peshqiri së bashku me dy bileta për ndeshjen e fundit të Kobit u shitën për 33 077 dollarë.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…


mektrin


mektrin

farma


Tirana Bank


greencoast


e-albania

Të tjera