» Katie Price në kërkim të dashurisë, i bashkohet aplikacionit të takimeve

Katie Price në kërkim të dashurisë, i bashkohet aplikacionit të takimeve

Katie Price është në kërkim të dashurisë. Ajo është bërë pjesë në aplikacionin e takimeve “Love At Firt Swipe”, ku shpreson të gjejë të duhurin.

Modelja 41 vjecare iu bashkua këtij aplikacioni me shpresën për të gjetur dashurinë dhe lumturinë e vërtetë, dhe e ka vlerësuar këtë gjë si të sigurt, vecanërisht në kohë pandemie.

Një burim ka zbuluar se Katie shpreson të gjejë njeriun e duhur, ku pasi të janë hequr kufizimet në Mbretërinë e Bashkuar, të vazhdojë të takohet me të.

Sipas burimit: “Katie është e lumtur dhe shpreson të gjejë lumturinë e vertetë në këtë aplikacion”.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera