» Revista Vanity Fair: Princ Harry i trishtuar, në Los Angeles pa miq e pa punë ndihet i humbur

Revista Vanity Fair: Princ Harry i trishtuar, në Los Angeles pa miq e pa punë ndihet i humbur

“Kjo nuk është një periudhë shumë e mirë për princ Harry-in. Duka i Sussex-it , në Los Angeles, ndihet i vetmuar, i trishtuar dhe ka shumë nostalgji për shtëpinë”- shkruan revista amerikane Vanity Fair duke cituar një burim shumë pranë tij.

Jeta e tij e re në Kaliforni duke ndihmuar këtu edhe mbyllja për shkak të kornavirusit nuk ka qenë dhe aq e mirë për princ Harry-i

Ndryshe nga Meghan, e cila ka shumë miq dhe njeh shumë njerëz, Harry duhej t’i jepte lamturmirë shumë njerëzve e jetës së tij në Britaninë e Madhe dhe të gjendjet pa punë dhe pa të njohur.

“Ky është një moment i vështirë për të gjithë, por për Harry-in është më keq, pasi ai nuk ka asnjë mik në Los Angelessic ka Meghan, nuk ka as një punë. Por nuk do jetë gjithmonë kështu dhe Harry e di këtë”-tha burimi për Vanity Fair.

Prej disa muajsh Harry dhe Meghan hoqën dorë nga titujt dhe u larguan nga Britania e Madhe për t;u zhvendosur në SHBA, Kaliforni.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…


mektrin


mektrin

farma


Tirana Bank


greencoast


e-albania

Të tjera