» “Shërimi i Profesor Dhimitër Krajës një lajm që na gëzon të gjithëve”, presidenti Meta ka edhe apelin e fortë

“Shërimi i Profesor Dhimitër Krajës një lajm që na gëzon të gjithëve”, presidenti Meta ka edhe apelin e fortë

Presidenti Ilir Meta ka reaguar pas lajmit për shërimin e Profesor Dhimitër Krajës.

Duke e quajtur një lajm që na gëzon të gjithëve, kreu i shtetit thekson edhe njëherë rëndësinë e forcimit të masave mbrojtëse për të gjithë mjekët, infermierët, sanitarët dhe personelin mbështetës, të cilët janë në vijën e parë të frontit.

POSTIMI I PLOTE

Shërimi i Profesor Dhimitër Krajës është një lajm i mirë që na gëzon të gjithëve!

Duke ju uruar shërim të shpejtë edhe të gjithë të prekurve nga pandemia COVID-19, theksoj edhe njëherë rëndësinë e forcimit të masave mbrojtëse për të gjithë mjekët, infermierët, sanitarët dhe personelin mbështetës, të cilët janë në vijën e parë të frontit, duke shërbyer me përkushtim, profesionalizëm dhe sakrifica në mbrojtje të shëndetit të çdo qytetari. #MjekëtJanëHeronj 🇦🇱

360grade.al

farma
Thikat, apo të gjithë kundër të gjithëve!mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera