» Video/ 50 mije grimca do te duheshin per të kaluar madhësinë e një maje gjelpëre: Ja si duket Corona virus në mikroskop

Video/ 50 mije grimca do te duheshin per të kaluar madhësinë e një maje gjelpëre: Ja si duket Corona virus në mikroskop

Kështu duket koronavirusi më të cilin po lufton e gjithë bota.

Në një video grafikë të Reuters tregohet forma e virusit i cili më 30 mars ka prekur mbi 720,000 persona dhe ka lënë të vdekur mbi 34,000 të tjerë.

Sipas studiuesve 50,000 grimca të virusit do të duheshin për të kapërcyer madhësinë e majës së një gjilpëre të vogël.

Vendi më numrin më të madh të të prekurve deri tash janë SHBA-të, kurse Italia ka numri më të madh të viktimave.

Përqindja e vdekjeve nga ky virus në rangun global është 4.7 për qind e të prekurve, por kjo shifër pritet të bie për shkak të rritjes së numrin të testimeve. /REL

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…


mektrin


mektrin

farma


Tirana Bank


greencoast


e-albania

Të tjera