» Adelina kthehet në kohë dhe duket shumë seksi

Adelina kthehet në kohë dhe duket shumë seksi

Adelina Berisha është  shumë  aktive në  rrjetet sociale.

Ajo së  fundmi ka hedhur një  fotografi në  Instagram të  bërë  kohë  më  parë , shkruan Syri Kosova.

E tillë , këngëtarja duket elegante pë r shkak të  veshjes unike.

Kjo veshje, e ka nxjerr shumë  seksi Adelinën.

360grade.al

farma
Thikat, apo të gjithë kundër të gjithëve!mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera