» VIDEO/ Shakira mëson në internet, Pike nuk e lë rehat dhe e ngacmon: B*** e zgjuar!

VIDEO/ Shakira mëson në internet, Pike nuk e lë rehat dhe e ngacmon: B*** e zgjuar!

Koronavirusi ka izoluar shumë njerëz në shtëpitë e tyre, për shkak të panikut të përhapjes së këtij virusi famëkeq.

Izolimit nuk mund t’i shpëtonte as mbrojtësi i Barcelonës, Zherard Pike, i cili tashmë është duke qëndruar me bashkëshorten e tij, Shakira në shtëpi.

Pikërisht kjo e fundit duke se po e shfrytëzon këtë moment për të bërë kurs online dhe për të mësuar diçka nga interneti.

Një moment nga kjo Pike e ka shpërndarë edhe në rrjetet sociale teksa e shoqëron me shkrimin: “Duke studiuar filozofi! B*** e zgjuar!”

 

Gerard Piqué

@3gerardpique

Studying philosophy! Smart ass!

Embedded video

836 people are talking about this

360grade.al

farma
Koronavirusi, kurorëzon Ramën dhe për “X” vite të tjera, por…

Të tjera