» Kreu i Konfindustrias: Paketa e ndihmës ekonomike minimale, do falimentojnë qindra biznese

Kreu i Konfindustrias: Paketa e ndihmës ekonomike minimale, do falimentojnë qindra biznese

Kreu i Konfindustria Gjergj Buxhuku në një lidhje për ‘News24’ deklaroi se paketa e ndihmës, e ofruar nga qeveria është minimale dhe se me situaten ne fjale mund te falimentojne qindra biznese.

“Paketa financiare duhet të ishte më e drejtë. Kategoritë që do përfitojnë nga paketa nuk jane të sakta. Nuk duhet të ketë dallim biznes i vogël apo biznes i madh. Paketa financiare e paraqitur, jo e moralshme dhe nuk eshte i drejte dhe i mirë. Kreditimi, pa vlerë në praktikë dhe eshte vetëm veprim simbolik” tha Buxhuku.

Ai i beri thirrje qeverise qe ta rishikojë paketën me seriozitet.

“Ka pseudo-emërtime, kategorizime absurde. Të rishikohen pagesat e taksave dhe tatimeve”, tha ai.

360grade.al

farma
Koronavirusi, kurorëzon Ramën dhe për “X” vite të tjera, por…

Të tjera