» Dy të infektuar më koronavirus në Tropojë, mjekëve akoma nuk u është bërë testi

Dy të infektuar më koronavirus në Tropojë, mjekëve akoma nuk u është bërë testi

Koronavirusi ka marrë shtrirje sërish gjatë ditës së sotme.

Nga burime mjekësore mësojmë se në Tropojë janë konfirmuar tashmë dy raste me koronavirus. Janë një cift.

Mësohet se dy personat janë vetëkarntinuar në shtëpi dhe po shikohet mundëisa që ti dërgojnë në spitalin infektiv në Tiranë.

Lajm që u konfirmua edhe nga Ministria e Shendetësisë.

Ndërkohë që mjekët e spitalit të cilët kanë patur kontakt me këtë dy persona akom nuk u është bërë asnjë lloj analize.

360grade.al

farma
Koronavirusi, kurorëzon Ramën dhe për “X” vite të tjera, por…

Të tjera