» FOTO lajm/ Vogëlushi i gëzohet akullores pas daljes nga karantina

FOTO lajm/ Vogëlushi i gëzohet akullores pas daljes nga karantina

Mund të jetë dhe akullorja e parë pas daljes nga karantina.

Kjo foto është shkrepur në provincën kineze Hubei në ditën e parë të rihapjes së dyqaneve pas urgjencës së koronavirusit.

Është përshkruar si imazhi i gëzimit.

Në foto vogëlush shfaqet i lumtur saqë dhe sytë e tij nuk mund ta fshehin teksa shijon akulloren dhe ndërkohë që maska i varet në vesh.

Shpresojmë që kjo të ndodh shumë shpejt për të gjithë.

360grade.al

farma
Koronavirusi, kurorëzon Ramën dhe për “X” vite të tjera, por…

Të tjera