» Nuk “ndalet” nga COVID-19, DJ kthen Instagramin e tij në një koncert

Nuk “ndalet” nga COVID-19, DJ kthen Instagramin e tij në një koncert

Në një situatë të vështirë me përhapjen masive të pandemisë së COVID-19, shumë prej shteteve mbarë botën janë izoluar për të frenuar infeksionin.

Kjo i ka bllokuar të gjithë njerëzit, bizneset, kompanitë e personat e famshëm që të zhvillojnë normalisht veprimtaritë e tyre.

Por disa persona kanë gjetur mënyra alternative për të ushtruar profesionin e tyre. Një DJ në Neë York, i njohur si D-Nice ka vendosur të luajë muzikë live në Instagram nga shtëpia e tij.

Fillimisht nuk kishte shumë ndjekës përvecc të njohurve të tij. Por me kalimin e ditëve, ndjekësit u shtuan deri sa u bënë me mijëra.

Ndër to, ishin dhe figura shumë të njohura amerikane si këngëtari Drake apo dhe prezantuesi i mirënjohur Jimmy Fallon.

Nuk është hera e parë që artistët bëjnë një gjë të tillë. Një pianist në Rusi të cilit iu anulua koncerti për shkak të koronavirusit vendosi që ta zhvillojë performancën e tij.

Por këtë ai e realizoi online ku për ironi të fatit, kishte më shumë ndjekës se sa kapaciteti që mbante salla ku kishte prenotuar për të zhvilluar koncertin.

360grade.al

Do të vijë Dita që “ata” do bien në gjunjë dhe do t’përloten, por …

Të tjera