» 360 Gradë/ Sociologu Tushi: Në situata fatkeqësish, ka nevojë për lidership të fortë

360 Gradë/ Sociologu Tushi: Në situata fatkeqësish, ka nevojë për lidership të fortë

Sociologu Gëzim Tushi në emisionin “360 gradë” u shpreh se në situata të tillë, si kjo e koronavirusit vendi ka nevojë për lidership të fortë.

Gëzim Tushi: Në mënyrë të tërthortë politika ka përgjegjësitë e saj, por unë mendoj që në situata të fatkeqësive të mëdha natyrore dhe në pandemi të mëdha sociale ka rreziqe të mëdha, ku ndodhin edhe anomali të mëdha sociale. Në një farë mënyrë po të vini re njerëzit janë gati të lëshojnë disa nga të drejtat dhe liritë e tyre. Në të gjitha rastet në historinë e njerëzit përvec sistemeve organizative institucionale, instrumenteve që ndihmojnë në përballimin e situatës kanë nevojë edhe për lidership të fortë.

360grade.al

farma
Koronavirusi, kurorëzon Ramën dhe për “X” vite të tjera, por…

Të tjera