» 360 Gradë/ Teza e Nazarkos: Piku i përhapjes se virusit ka qenë 25 janar-25 shkurt

360 Gradë/ Teza e Nazarkos: Piku i përhapjes se virusit ka qenë 25 janar-25 shkurt

Për gazetarin Shpëtim Nazarko, piku i përhapjes së koronavirusit në vendin tonë ka qenë në 25 janar-25 shkurt.

Në një lidhje me Skype në “360gradë” nga Artur Zheji në TV Ora, ai tha se në Itali drejtori i Farmakologjisë është shprehur se ka pasur raste njëkohësisht me Kinën.

Nazarko: Drejtori i Farmakologjisë italiane hidhte idenë që ata e kanë pasur njëkohësisht me Kinën. Pse i mbahem tezës që piku është 25 janari ose 25 shkurti. Nëse vërtetohet kjo e doktor Piperos, dhe periudha e inkubacionit është 14 ditë. Nuk e besoj se ky do të ishte një gjenialitet i mjekësisë shqiptare.

360grade.al

farma
Koronavirusi, kurorëzon Ramën dhe për “X” vite të tjera, por…

Të tjera