» 360 Gradë/ Zheji: Shqipëria nuk është një anije e mbytur

360 Gradë/ Zheji: Shqipëria nuk është një anije e mbytur

Emisioni “360gradë” për naftëtarët e Ballshit e ka mbyllur gazetari Artur Zheji duke thënë që të mos e braktisim Shqipërinë.

Sipas tij, braktisja është një anije e mbytur dhe Shqipëria nuk ka pse të jetë kështu.

Arur Zheji: Kemi një thënie ne shqiptare, kur na vjen zjarri te pragu i shtëpisë, atëherë e lëvizim prapanicën dhe nuk është mirë kështu. Kur zjarri është te disa të tjerë dhe janë 800 naftëtarë dhe ka ardhur te shumë të tjerë, ne duhet të mos ngrohemi të zjarri i tyre, por duhet të mundohet secili që ta shuaj atë zjarr dhe të përmirësojmë shoqërinë ku lindin fëmijët tanë, se jetojmë dhe vetë. Nuk kemi ndërmend ta braktisim se braktisja është një anije e mbytur, shpresoj që Shqipëria të mos jetë një anije e mbytur. 

360grade.al

farma
Koronavirusi, kurorëzon Ramën dhe për “X” vite të tjera, por…

Të tjera