» Demaliaj: Do bukën e kaurrit e bo duhonë e turkut

Demaliaj: Do bukën e kaurrit e bo duhonë e turkut

Nga Ilir Demaliaj

Do bukën e kaurrit e bo duhonë e turkut

Ministri jashtëm i quan turqit vëllezër ashtu siç na quajnë serbët turq!!! Pastaj themi na e ka fajin bota pse nuk na integrojnë?!

“I shqetësuar thellësisht për tërmetin e fundit në Turqi. Në këto momente të vështira, ne jemi afër vëllezërve tanë turq të prekur nga tërmeti. Mendimet dhe lutjet tona janë për Turqinë 🇦🇱 🙏🏻[email protected] #Lutemi për Turqinë”


360grade.al


Kohët e palavdishme që po jetojmë …

Të tjera

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!