» U bë i njohur në televizion, adoleshenti dënohet me 10 vite burg për përdhunim (FOTO)

U bë i njohur në televizion, adoleshenti dënohet me 10 vite burg për përdhunim (FOTO)

Djali adoleshent, 18 vjeç, i cili u bë i njohur kur ishte tre-vjeçar, si i padisiplinuar, në një show televiziv britanik, është burgosur për 10 vjet për përdhunimin e tmerrshëm të një shtetaseje të huaj.

Jakob Young, 18 vjeç, e përdhunoi viktimën në shtëpinë e saj derisa e la pa vetëdije.

Gjykata dëgjoi se ai abuzonte me vajzat e reja dhe madje u bënte foto pa pëlqimin e tyre.

Ai u shpall fajtor për përdhunim, duke kryer dëmtime trupore dhe vjedhje.

Gjykatësi tha se Young kishte një ‘formë ekstreme të kuriozitetit seksual ose një fantazi jo të shëndetshme”, sipas BBC.


360grade.al


Kohët e palavdishme që po jetojmë …

Të tjera

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!