» 360 Gradë/ Meçe: Durrësi u shkatërrua në vitet 2006-2013

360 Gradë/ Meçe: Durrësi u shkatërrua në vitet 2006-2013

Inxhinieri, Arben Meçe, deklaron se Durrësi është shkatërruar nga ndërtimet gjatë viteve 2006-2013.

I ftuar në “360 Gradë” në RTV Ora, Meçe tha se gjatë kësaj periudhe drejtorët e KRT-ve të gjithë Shqipërisë ishin të PD-së.

Meçe: Në vitin 2006-2013 duke qenë se pusheti lokal ishte në dorë të PS u formatua një pjesë e organizimit të KRT-ve ku në KRT u futën të gjithë drejtorët e emëruar politikisht dhe KRT e qyteteve pa përjashtim drejtoheshin nga PD. Durrësi është shkatërruar nga 2006-2013. Kjo është provë. Po të duash të ulemi dhe ti zbërthej një më një.

360grade.al

Nuk i pashë në fushatë kundër Ramës, sot të gjithë në fushatë kundër Lulit… (Pse?!)

Të tjera