Përfaqësuesi i OSBE për Lirinë e Medias Harlem Desir deklaroi të hënën se projektligjet e qeverisë që synojnë të “disiplinojnë” median online “kanë nevojë për përmirësime të mëtejshme”.

“I dërgova qeverisë në Shqipëri një përmbledhje të re ligjore mbi Ligjin për Median Audiovizive dhe Ligjin për Komunikimet Elektronike në të cilin rekomandoj përmirësime të mëtejshme.” shkruan Desir, bashkëngjitur, deklaratës së tij të plotë lidhur me këtë ligj.

OSCE media freedom@OSCE_RFoM

I sent to the government of a new legal review on the Law on Audiovisual Media and the Law on Electronic Communications in which I recommend further improvements. See my statement and the full legal review here: https://bit.ly/2RB3FXs