Pasojat e Tërmetit, spitalit të Laçit i vihet shiriti - 360 Grade

Pasojat e Tërmetit, spitalit të Laçit i vihet shiriti

Tërmeti i fortë i 26 nëntorit nuk ka krsyer as spitalin e Laçit.

Objekti ka pësuar dëmtime nga tërmeti dhe është shpallur i pabanueshëm. Në funksion është lënë vetëm urgjenca e këtij spitali.

Gjatë ditës së djeshme, pjesa më e madhe e personelit është tranferuar në spitalin e Lezhës.

Image

© SYRI.net


360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera