VIDEO/ Zjarrfikësi italian rrëfen momentin tronditës: ‘Mamaja e përqafuar me tre fëmijët e vdekur’ - 360 Grade

VIDEO/ Zjarrfikësi italian rrëfen momentin tronditës: ‘Mamaja e përqafuar me tre fëmijët e vdekur’

Një reportazh i Fanpage.it me ekipin italian që mori pjesë në misionin e kërkim shpëtimit në Shqipëri, rrëfen momentet e vështira të këtij misioni nga më të vështirët në punën e tyre. Një prej pjesëtarëve të kësaj trupe tregon momentin kur nga rrënojat nxorrëë nënën me tre fëmijët e saj.

‘Momenti që më ka inpresionuar më shumë është momenti kur kemi rikuperuar me trupat tona, nënën me tre fëmijë. Mamaja ishte në një pozicion të tillë që po i mbronte dhe kishte dy fëmijët e saj poshtë vetes.’


360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera