» FOTO/ 3 shqiptaret që luajnë në filma me pullë të kuqe dhe fitojnë miliona

FOTO/ 3 shqiptaret që luajnë në filma me pullë të kuqe dhe fitojnë miliona

Për këto të trija është folur shpesh.

Ato janë janë tashmë të njohura dhe tepër të kërkuara në industrinë e filmave për të rritur.

Breanne Benson, Alby Rides dhe Myla Sinanaj mund të mos jenë emra të njohur për shqiptarët, por fitojnë miliona euro nga produksionet e huaja për skenat e nxehta që realizojnë, në filmat e tyre.

Emri i vërtetë i Breanne Benson është Benedetta Hamzai. Në moshën 7-vjeçare familja e saj emigroi nga Tirana fillimisht në Itali dhe më pas në SHBA. E nisi karrierën në moshën 19-vjeçare dhe nga 2003 në 2017 ka interpretuar në mbi 300 filma.

Image

Alby Rydes emri i plotë i të cilës është Raunchy Alby Rydes lindi në 16 nëntor 1990 në Majemi të Floridas. Ajo vjen nga një familje shqiptaro-kubaneze. Edhe ajo është tërhequr nga pornografia për t’ju dedikuar familjes.

ImageImage

Image

Myla Sinanaj emri i vërtetë i saj është Fatmire Sinanaj. Edhe ajo vjen nga një familje emigrantësh shqiptarë në SHBA. U bë e famshme pasi për pak kohë ka qenë e dashura e lojtarit të basketbollit Kris Humphries.

ImageImageImage

© SYRI.net

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…

Të tjera