» Durrës/ Trupi i pajetë i gjetur në det, policia vështirësi në saktësimin e moshës dhe seksit

Durrës/ Trupi i pajetë i gjetur në det, policia vështirësi në saktësimin e moshës dhe seksit

Durrës/ Informacion Paraprak.

Më datë 09.11.2019, rreth orës 06:30, në lagjen nr.15 Durrës, në vendin e quajtur Bishtpallë, në det rreth 8.5 milje larg bregut, nga një peshkarexhë , është gjetur një trup njeriu i dekompozuar.

Nuk mund të saktësohet, seksi dhe mosha, mbasi është i përzier me mbeturina bimore.

Grupi hetimor po punon për identifikimin e kufomes dhe sqarimin e rrethanave të ngjarjes.


360grade.al


Kryeministri dhe qentë Këçëkë, rreth e rrotull…

Të tjera