» Arka bosh e Ramës/ Karikatura virale e Kapexhiut nuk ka nevojë për koment

Arka bosh e Ramës/ Karikatura virale e Kapexhiut nuk ka nevojë për koment

Thonë se kur kriza politike është e vërtetë, ajo pasohet nga krizë ekonomike.

Qeveria prezantoi të premten atë që është cilësuar nga mediat si buxheti i krizës.

Lajmet e këqija nga sektori social-ekonomik janë të përditshme. Sot u raportua po ashtu se konsumi në vend mbetet anemik.

Në këtë sfond lajmesh të rënda, një karikaturë e mjeshtrit Bujar Kapexhiu është bërë virale.

Ajo nuk ka shumë nevojë për koment.

Image

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera