» Akuzat/ Zaev flet për Gruevskin: Askush nuk mund t’i shmanget dënimit

Akuzat/ Zaev flet për Gruevskin: Askush nuk mund t’i shmanget dënimit

Kryeministri Zoran Zaev ka deklaruar sot se askush nuk mundet përjetë t’i shmanget drejtësisë, sipas tij herët a vonë gjithsecili që ka shkelur ligjet dhe ka bërë ndonjë vepër penale do të ulet në bankën e të akuzuarve.

“Askush nuk mund t’i shmanget dënimit, përfshi edhe Nikolla Gruevskin”, deklaroi Zaev.


360grade.al


Pse vuan Rama? Ai ka gjithçka! …

Të tjera