» FOTO/ E larguar prej vitesh nga ekrani, Zhaku paska mbetur po e njejta

FOTO/ E larguar prej vitesh nga ekrani, Zhaku paska mbetur po e njejta

Zhaku, emri i vërtetë i së cilës është Inida Gjata është një nga artistet më kontraverse të vendit tonë.

Me një sërë krijimesh, këngësh, botimesh, programesh, etj, ajo ka mbetur në kujtesë edhe për sherret publikë që ka patur me disa personazhë.

Image

Ajo  prej vitesh është larguar nga ekrani pasi tashmë jeton në Berlin.

Gjithashtu është  ajo është e martuar me Christian Kreuz emri i artit  i të cilit është “Dakar”.

Image
Këtë lajm e ka konfirmoi vetë Zhaku nëpërmjet ndërrimit të statusit në Facebook dhe publikimit të një fotoje ku shfaqet me buqetë lulesh.

Ndërsa sa i përket pamjes, duket se vitet nuk e kanë ndryshuar shumë Zhakun siç mund ta shihni në fotot e mëpshtme.

Image

ImageImage

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera